Konsert: The Hebbe Sisters & Duo Sentire

Concert

2023. Längd 1 tim 10 min

  • Boka
  • Om filmen

Hyltebruk Forum Bio

1Välj dag och tid
21 april
2Välj biljettyper
3Välj platser
4Presentkort
5Bekräfta
Längd

1 tim 10 min

Glädjefull swing, steppdans och klassiska pärlor av Chopin!

The Hebbe Sisters och Duo Sentire erbjuder en stämningsfull, musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik, dans och poesi – allt i enat samförstånd. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med allt från glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av Chopin.

Med närheten till publiken i centrum utlovas ett bestående musikaliskt minne och en skildring av livets alla olika sinnesstämningar samt en känsla av livsglädje.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Familjen Hebbe har tillsammans släppt två skivor: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017) och varit på inte mindre än åtta turnéer i Schweiz de senaste fyra åren.

Dela