Grease Sing-A-Long

Musikal,Romantisk komedi

2019. Från 7 år. Längd 1 tim 51 min

  • Boka
  • Om filmen

Malmö Spegeln

1Välj dag och tid
15 oktober
2Välj biljettyper
3Välj platser
4Presentkort
5Bekräfta
Åldersgräns

Från 7 år

Tal

Eng.

Längd

1 tim 51 min

En filmupplevelse utöver det vanliga där publiken får sjunga med!

1958. De hormonstinna eleverna i Rydell High är motvilligt tillbaka i skolan efter sommarlovet, redo att träffa gamla vänner och berätta om sommarens erövringar. Danny Zuko, ledare för hårdingarna i T-Birds, skryter för sitt gäng passionerade nätter på stranden med en mystisk tjej. Sandy Olsson - den nya tjejen i staden - tas om hand av tjejgänget Pink Ladies och delar med sig av förtjusande minnen av en kort romantik med en okänd ung man. När det visar sig att Dannys och Sandys beskrivningar av händelserna skiljer sig radikalt, blir Sandy förödmjukad och Danny måste hitta ett sätt att få tillbaka henne.

Sjung med i de bekanta sångerna i den klassiska filmen Grease med John Travolta och Olivia Newton-John i huvudrollerna. Särskilda sing-along-texter kommer att synas på filmduken under föreställningen som gör det enkelt att hänga med även om man inte kan alla låtarna. Sing-along är helt enkelt allsång på biograf.

Under våren 2019 kommer musikalstjärnan Nils Axelsson åka på biografturné med Folkets Hus och Parker som allsångsledare för Grease.

Dela