Vad hände, Alfons Åberg? (Sv. txt)

Animerad film

20180217. Barntillåten. Längd 0 tim 32 min

  • Boka
  • Om filmen

13 april

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
Åldersgräns

Barntillåten

Text

Sv.

Tal

Sv.

Längd

0 tim 32 min

Nytt knattepaket med tre Alfonsfilmer berättade av Björn Gustavsson och regisserade av Per Åhlin och Lasse Persson.

Alfons upplever stora och hemska saker, han har ingen kompis, han har slagit en som är mindre än han och alla tror att han är en tjuv. Stora känslor om rätt och fel men allt löser sig på ganska lugnt Alfonsmanér. Man hinner tänka och känna själv. En riktig bergochdalbana för liten och stor.

Knattepaketet innehåller följande berättelser:

I Vem räddar Alfons Åberg har Alfons nyss flyttat in i ett nytt område. Han känner ingen där, bara sin hemlige vän Mållgan som är osynlig och alltid gör som Alfons vill. Men vad hjälper en snäll och osynlig kompis när stora killar skräms?

I Där går Tjuv-Alfons anklagar Milla Alfons för att ha stulit nyckeln till kojan som de byggt i trädet. Alla tror att Alfons är en tjuv. Han går ensam till kojan och letar och letar efter nyckeln. Han letar överallt men utan resultat. Ingen vill leka med Alfons, tjuven. När ingen vill leka med honom känner han sig ensam och börjar leta igen. Till slut blir Alfons trodd, det är en skata som tjuven.

I Alfons och odjuret kan Alfons inte leka om dagarna och inte somna om kvällarna. För han har fått ett odjur under sängen. Alfons måste ligga och tänka på allvarliga saker där i mörkret.

Dela