The Game Changers

Dokumentär

20190916. Längd 1 tim 52 min

  • Boka
  • Om filmen

3 april

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
Text

Svenska

Tal

Engelska

Längd

1 tim 52 min

En dokumentär som ligger i tiden - om vegetarisk kost och mänskliga prestationer, med fokus på världens snabbaste och starkaste idrottare. Folkets Hus och Parker är exklusiv distributör under en begränsad tid.

Filmen blandar "chockerande, banbrytande vetenskap med historier om kamp och seger." Blandningen av starka personligheter, filmiska berättartrådar och handgriplig information har gjort biobesökarna så inspirerade att The Game Changers redan kallats vändpunkten vad gäller växtbaserad kost av en mängd influencers, organisationer och företag.

Bakom filmen står regissören till den omtalade publiksuccén och Oscarsvinnaren The Cove, Louie Psihoyos. Medproducenter är filmgiganter som James Cameron, Arnold Schwarzenegger och Jackie Chan.

Bonusmaterial på bio - Q&A med Cameron, Chan och Schwarzenegger

Efter filmen följer en förinspelad frågestund med regissören och de verkställande producenterna Cameron, Chan, Schwarzenegger, liksom flera av de berömda idrottare som porträtteras i filmen. De berättar om hur de började sin resa mot växtbaserad kost, hur det har förbättrat deras prestationer, och vardagstips och idéer kring att göra växtbaserad diet lättillgänglig för "vanligt folk", en inspiration för fler att lägga om sitt ätande.

Dela