David Attenborough: A Life On Our Planet

Dokumentär

20200101. Från 7 år. Längd 1 tim 35 min

  • Boka
  • Om filmen

Idag 5 december

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
Åldersgräns

Från 7 år

Text

Sv.

Tal

Eng.

Längd

1 tim 35 min

Under sina 93 år på jorden har David Attenborough besökt alla världsdelar, utforskat planetens vildmark och dokumenterat den levande världen i all dess fascinerande mångfald. Här reflekterar han för första gången offentligt över både de avgörande ögonblicken i sitt liv som naturforskare och de förödande förändringar som han har upplevt.

David Attenborough: A Life On Our Planet är ärlig, avslöjande och angelägen, det är en kraftfullt förstahandsrapport om mänsklighetens påverkan på naturen och ett budskap om hopp för framtida generationer.

Dokumentären är skapad av de prisbelönta naturhistoriska filmskaparna Silverback Films och den globala organisationen WWF, regisserad av Alastair Fothergill, Jonnie Hughes och Keith Scholey.

Den berömde brittiske naturforskaren Sir David Attenborough har en TV-karriär som sträcker sig över sex decennier. Han har besökt alla kontinenter, utforskat de mest vilda platserna på vår planet och förmedlad naturens under till en världspublik genom sina banbrytande naturprogram. Bland hans satsningar märks: Life on Earth, Planet Earth och nyligen Netflix-dokumentärserien Our Planet.

David Attenborough: A Life On Our Planet har svensk biopremiär 2020.

Distributör: Folkets Hus och Parker

Dela