Figaros bröllop

Musik

2020. Barntillåt. Längd 3 tim 17 min

  • Boka
  • Om filmen

26 september

1Välj biograf och föreställning

Inga biografer eller föreställningar tillgängliga för valt datum.

Men det finns visningar framöver

Gå till nästa visning
2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Åldersgräns

Barntillåt

Text

Sv.

Tal

It.

Längd

3 tim 17 min

Svenske Peter Mattei tar plats på Metropolitans scen i Mozarts operakomedi Figaros bröllop. Från den 12 december har du möjlighet att se föreställningen på någon av Folkets Hus och Parkers biografer.I Figaros bröllop prövas kärleksbanden mellan det rika gifta paret och deras förlovade tjänare. Allting utspelar sig under en mycket händelserik dag på 1920-talet, på ett välbeställt gods i Sevilla.Figaros bröllop är inspelad på Met 2014.RECENSIONER:

"Luleås Peter Mattei gör en lysande insats, som växer hela tiden, allt eftersom det komiska spelet utvecklar sig. Det är en praktfull och väl avvägd insats från början till slut.

Som vanligt imponerade Metropolitans orkester och kör under den eminente James Levines ledning, både dirigent och orkester tillhör mina absoluta favoriter i min operavärld.

Det var en mycket fin operaupplevelse och den nästan fyra timmar långa upplevelsen kändes inte alls särskild lång och dessutom hade jag roligt samtidigt som jag njöt av scenisk och sånglig konst på allra högsta nivå." - OPERALOGG.COM

Dela