En handelsresandes död

Live Theatre

20210101. Längd 3 tim 0 min

  • Boka
  • Om filmen

23 oktober

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
En handelsresandes död Bild
Längd

3 tim 0 min

Ska du säga som det är? Eller ska du fortsätta ljuga?

Ditt livs dröm har rasat samman. Din chef tror inte på dig längre. Du inser att dina barn inte är lyckliga. Ja, du är inte speciellt lycklig själv heller för den delen. Vad händer om du inte lyckas? Vem är du då?

Du förflyttas till Brooklyn, New York. Året är 1949 och du får följa den handelsresande säljaren Willy Loman och hans familj under ett dygn, Willys sista i livet. Det är ”Den amerikanska drömmens” storhetstid, men Willy Loman är den stora förloraren.

En faders orealistiskt höga förväntningar på sina söners framgång, en son som vill bli accepterad för det han är och en mor och fru som vill vara alla till lags, skapar en ohållbar livssituation och ett stort familjedrama uppstår.

Se Lennart Jähkel i sitt livs drömroll som Willy Loman. Det konstnärliga teamet från Min vän fascisten kommer tillbaka! Rasmus Lindberg regisserar och Stine Martinsen gör scenografi och kostym till detta familjedrama med stor ensemble.

En handelsresandes död är en av de största moderna klassikerna i amerikansk dramatik som spelas om och om igen på teatrar över hela världen.

Dela