Don't Worry Darling

Thriller

20220923. -. Längd 2 tim 30 min

  • Boka
  • Om filmen

2 april

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
Åldersgräns

-

Text

Sv.

Tal

Eng.

Längd

2 tim 30 min

Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD, Frank - lika delar företagsvisionär och livscoach - och genomsyrar allt i det dagliga livet i den tätt sammanknutna ökenutopin.

Medan männen tillbringar varje dag på Victory-projektets högkvarter, med "utveckling av progressiva material", tillbringar kvinnorna - inklusive Franks eleganta partner Shelley - dagarna med skönhet, lyx och utsvävningarna i samhället. Livet är perfekt, där alla boendes behov tillgodoses av företaget. Allt de begär är diskretion och förebehållslöst engagemang till Victory-projektet.

När sprickor i den idylliska tillvaron dyker upp och avslöjar glimtar av något hotfullt bakom den attraktiva fasaden kan Alice inte göra annat än att ifrågasätta vad de faktiskt gör i Victory, och varför. Hur mycket är Alice villig att offra för att avslöja vad det är som egentligen pågår i paradiset?

Don't Worry Darling är en djärv, skruvad och visuellt förförisk psykologisk thriller av Olivia Wilde med fängslande prestationer av Florence Pugh och Harry Styles, tillsammans med en imponerande ensemble.

Premiär: 23 september 2022

Distributör: Warner Bros

Produktionsland

  • USA

Regi

  • Olivia Wilde

Manus

  • Katie Silberman
  • Carey Van Dyke
  • Shane Van Dyke

Dela