One Piece Film: Red

Action

2022. Från 7 år. Längd 1 tim 58 min

  • Boka
  • Om filmen

4 november

1Välj biograf och föreställning

Inga biografer eller föreställningar tillgängliga för valt datum.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
One Piece Film: Red Bild
Åldersgräns

Från 7 år

Text

Sv.

Tal

Jap.

Längd

1 tim 58 min

Uta — den mest älskade sångerskan i världen. Hennes röst har beskrivits som utomjordisk, men döljer samtidigt hennes sanna identitet. För första gången ska hon framträda inför publik på en livekonsert. Medan arenan fylls av alla typer av Uta-fans, uppspelta pirater, Navys vaksamma ögon och Straw Hats under ledning av Luffy som bara kommer för att njuta av ett enastående framträdande, står rösten som världen har väntat på, redo att fylla arenan. Berättelsen börjar med det chockande faktum att hon är Shanks dotter.

One Piece är en av världens största anime-tv-serier de senaste två decennierna, baserad på mangan som sedan 1997 ritas och skrivs av Eiichiro Oda. Animen har över 1 000 avsnitt i ryggen, medan mangan nyligen fick sin hundrade volym publicerad. Berättelsen följer ett gäng pirater ledda av mannen med stråhatt – den välmenande Monkey D. Luffy – en pojke vars kropp fick egenskaperna hos gummi efter att oavsiktligt ha ätit en djävulsfrukt. I äventyren på haven tvingas han använda detta till sin fördel för att överleva.

One Piece är näst efter Dragon Ball och Naruto kanske den mest populära japanska shonen-serien i Sverige, mycket tack vare att den under många år kunde läsas på svenska när Bonnier Carlsen satsade på mangautgivning i Sverige. Nu tar Folkets Hus och Parker nästa steg – genom att visa den nya, femtonde filmen i franchisen på svenska biografer.

One Piece Film: Red har svensk biopremiär 4 november 2022.

Dela