Bamse och Sjörövarskatten - Teaterföreställningen

Live Theatre

20220101. Barntillåten. Längd 0 tim 50 min

  • Boka
  • Om filmen

24 februari

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
Bamse och Sjörövarskatten - Teaterföreställningen Bild
Åldersgräns

Barntillåten

Text

Ej

Tal

Sv.

Längd

0 tim 50 min

Varmt välkomna till Hullsta Gårds stora scen på en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på armors vind. Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv före ställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

Längd: Ca 50 minuter.

Efter föreställningen är det meet and greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.

Detta är en föreställning som spelas på plats på stora scenen.

Biljettpris: 310:- inkl.serv.avg 15:-

Dela