A Tribute to Vikingarna

Concert

20230101. Längd 2 tim 0 min

  • Boka
  • Om filmen

Idag 19 april

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
A Tribute to Vikingarna Bild
Längd

2 tim 0 min

Robin Hörnkvist och Ronnie Sahlén står nu redo igen i sin hyllningskonsert till Nordens största dansband – Vikingarna. Tillsammans med Holmsten Trio får du njuta av många guldbitar från dansbandseran. ”Vid en liten fiskehamn”, ”Leende Guldbruna Ögon” och ”Du gav bara löften” är bara några av de många topplåtar som bjuds på under den 100 minuter härliga konserten.

Robin Hörnkvist och Ronnie Sahlén är en musikalisk vänskap som visat sig bli en succé. Tillsammans får de axla rollerna som Christer Sjögren och Stefan Borsch. Robin Hörnkvist härstammar från Husum och tillkännager sig, på humoristiskt sätt, som Husums näst bäste rock n roll-musiker – strax efter Eilert Pilarm. Men likaså är Robin Hörnkvist känd som Mr. Äldregalan.

Ronnie Sahlén är ett välbekant ansikte som turnerat runt i Sverige i många år med egenskriven musik samt låtar från Jan Sparring, Christer Sjögren och Elvis Presley – för att nämna några. Med sin varma stämma, sitt goda skratt och ständigt ödmjuka humör utlovas en helhärlig föreställning.

Kvällen kompas på fenomenalt vis av Holmstens Trio med gitarrist. Pär-Åke Stockberg, Mikael Holmsten, Stefan Bonér och Per Nordgren. Ett erfaret, roligt och smått legendariskt band som lovar musik av hög kvalité.

Varmt välkommen till en gemytlig livekväll med sköna låtar från en glad och stämningsfull dansbandsera!Showen är på 50×2 minuter med en 20 minuters paus på mitten. Fika säljs under pausen.

Publikinsläpp från 18.00.

Biljettpris inkl serv.avg: 315:-

Dela