Prinsen av Egypten - Musikalen

Musikal

20230101. Längd 2 tim 48 min

  • Boka
  • Om filmen

19 oktober

1Välj biograf och föreställning

Denna film har för tillfället ingen inplanerad föreställning på våra biografer.

2Välj biljetter och platser
3Bekräfta
Vänligen acceptera kakor för statistik och marknadsföring för att kunna se videon.
Text

Eng.

Längd

2 tim 48 min

Musikalen The Prince of Egypt, som är baserad på DreamWorks klassiska familjefilm, kommer nu äntligen på bio! Denna episka berättelse med Stephen Schwartz underbara musik, bland annat den Oscarbelönade låten ”When You Believe”, får premiär 19 oktober.

The Prince of Egypt: The Musical spelades in live på Dominion Theatre i Londons West End med en ensemble och orkester på 60 personer, vilket gör den till en av de största musikalerna som någonsin satts upp.

Med låtar skrivna av Grammy- och Oscarsbelönade Stephen Schwartz, kompositören bakom Wicked och Disneys Enchanted, är The Prince of Egypt: The Musical en visuell och musikalisk fest. Scenshowen är fylld med levande eldeffekter, illusioner, pyroteknik samt hisnande dansframträdanden. Nu kan du uppleva denna spektakulära musikal för första gången på bio!

Följ med på en resa genom det antika Egypten där två unga män, Moses och Ramses, uppvuxna som bröder i ett rike av privilegier, plötsligt blir separerade på grund av en hemlig historia. Den ene måste regera som farao, den andre måste resa sig och befria sitt riktiga folk. Båda möter ett öde som kommer att förändra historien för alltid. The Prince of Egypt: The Musical är en inspirerande berättelse om både uthållighet och hopp.

Dela